• Op jouw situatie gericht
  • Persoonlijke doelen centraal
  • Nauwe samenwerking

Bij Ortius, een zelfstandig revalidatiecentrum met een vestiging in Utrecht, kunt u terecht voor een diverse chronische pijnklachten. Veel pijnklachten zijn lastig om te verklaren: ze hebben niet één specifieke lichamelijke oorzaak. Daarom kan de behandeling van deze klachten ingewikkeld zijn. Als u last heeft van complexe pijnklachten is de kans groot dat u al menig behandeling heeft ondergaan zonder noemenswaardige resultaten te boeken. Revalidatie kan in uw situatie een uitkomst bieden. Voor revalidatie bij chronische pijn gaat u natuurlijk naar Ortius, hét gespecialiseerde revalidatiecentrum in Utrecht op het gebied van chronische pijn.

Revalidatiecentrum in Utrecht met een gepersonaliseerde behandeling

De ene klacht van chronische pijn is de andere niet. Elke specifieke klacht heeft dan ook een andere behandeling nodig. Dat is waarom we bij Ortius een uitgebreide analyse maken van uw klacht, waarbij de revalidatiearts, fysiotherapeut en psycholoog het probleem bekijken. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit plan staat aan de grond van uw behandeling.

Hoe lang duurt een revalidatie bij ons revalidatiecentrum nabij Utrecht?

Revalidatie binnen ons revalidatiecentrum in Utrecht duurt gemiddeld 12 weken. Voornamelijk de behandelingen in de eerste weken zijn vrij intensief: ze vergen een tijdsinvestering van 5 tot 8 uur per week. Deze intensiviteit neemt af naarmate u vordert. De revalidatie is erop gericht dat u binnen een periode van 8 weken weer goed kunt functioneren in de maatschappij en uw dagelijkse bezigheden weer kunt uitvoeren.

Vraag uw huisarts of behandelend arts om een doorverwijzing

Zelfs na uw revalidatie kunt u op ons rekenen. Zo houden we na 3 en na 12 maanden nog een evaluatie om te zien of uw kwaliteit van leven is toegenomen. Heeft u interesse in de behandelingen van ons revalidatiecentrum in Utrecht? Vraag dan uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist om een verwijzing. Als u eerst nog wat meer informatie wilt kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via het formulier op de website.  

Meest bekeken pagina's:
Revalidatiecentrum Roermond | Psychosomatische klachten | Chronische pijnklachten