• Op jouw situatie gericht
  • Persoonlijke doelen centraal
  • Nauwe samenwerking

Als gespecialiseerd revalidatiecentrum in Swalmen, nabij Roermond, helpt Ortius u bij al uw complexe chronische pijnklachten. Daar waar de behandeling van de huisarts en fysiotherapeut stopt gaat de revalidatie van Ortius verder. Met een intensief behandelprogramma, gemiddeld bestaande uit 12 weken, helpen wij u om uw pijnklachten te verminderen zodat u het leven van alledag weer kunt oppakken.

Multidisciplinaire behandeling bij ons revalidatiecentrum in Swalmen, nabij Roermond

Bij complexe chronische pijnklachten denkt men in de eerste instantie al snel aan fysieke klachten. Toch hangen deze pijnklachten vaak samen met psychologische klachten. Zo kunnen fysieke pijnklachten zowel de oorzaak als het gevolg zijn van psychologische problemen. Om u zo volledig mogelijk te behandelen, kunt u daarom bij het revalidatiecentrum van Ortius in Swalmen, in de omgeving van Roermond, terecht voor een multidisciplinaire behandeling. Onze revalidatiearts, fysiotherapeut en psycholoog werken samen om u zo een volledige behandeling aan te bieden. Zo helpen wij u op de best mogelijke manier om te gaan met uw pijnklachten.

Wilt u ons nog iets vragen? Neem gerust contact op!

Heeft u al enige tijd – voor langer dan 3 maanden – last van pijnklachten waar u maar niet van af komt? Hebben eerdere onderzoeken en behandelingen weinig baat geleverd? Dan kan revalidatie bij Ortius zinvol zijn voor u. Om behandeling in ons revalidatiecentrum in Roermond te starten, is wel een doorverwijzing van uw huisarts of behandelend arts nodig. Wij begrijpen heel goed dat u voordat u om een doorverwijzing vraagt eerst nog wat meer informatie over ons revalidatiecentrum wilt. Neemt u daarom gerust eens contact met ons op via 085 0700100. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.