• Op jouw situatie gericht
  • Persoonlijke doelen centraal
  • Nauwe samenwerking

Bij psychosomatische klachten heeft u last van lichamelijk klachten. Toch kunnen artsen er bij medisch onderzoek geen oorzaak voor vinden. Dat is de reden dat veel van deze klachten worden gelinkt met psychische problemen. Psychische klachten zijn in veel gevallen dan ook de oorzaak of het gevolg van de lichamelijke klachten. Dat hoeft echter niet zo te zijn.

Allesomvattende behandeling bij psychosomatische klachten

Kunnen artsen na herhaaldelijk medisch onderzoek maar geen oorzaak vinden voor uw lichamelijke klachten? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met psychosomatische klachten. Bij Ortius staan we voor u klaar om u hiermee te helpen. Wij zijn een revalidatiekliniek met een focus op chronische pijnklachten. Omdat fysieke en psychische klachten vaak samenhangen werken wij met revalidatieartsen, fysiotherapeuten en psychologen. Op deze manier kunnen wij zowel de oorzaak als de gevolgen van het probleem aanpakken en op de meest effectieve wijze uw psychosomatische klachten verbeteren.

Laat u doorverwijzen door uw arts

Het doel van onze behandelingen is u helpen om weer volledig te functioneren in de maatschappij. Heeft u interesse in het volgen van een revalidatie bij Ortius? Vraag dan uw dokter, bedrijfsarts of medisch specialist om een verwijzing. Wilt u ons eerst nog wat vragen? Een beter beeld krijgen van wat u van ons kunt verwachten? Neem contact op via het online contactformulier en maak een afspraak.