• Op jouw situatie gericht
  • Persoonlijke doelen centraal
  • Nauwe samenwerking

Bij Ortius zorgen we voor een multidisciplinair revalidatietraject voor uw chronische pijnklachten. Hierin behandelen we uw klachten gedurende een periode van gemiddeld 12 weken met een divers team specialisten. Zo gaan we zowel om met de fysieke als mentale aspecten van uw ziektebeeld. Ontdek snel wat het team van specialisten voor u kan betekenen.

Multidisciplinair revalidatietraject met revalidatieartsen en psychologen

Wanneer u een eerste afspraak bij Ortius heeft voor uw multidisciplinair revalidatiegesprek spreekt u met een revalidatiearts, fysiotherapeut en psycholoog. Op basis hiervan krijgt u persoonlijk advies met een behandelplan. De volgende stap is de effectieve behandeling. Deze duurt doorgaans 12 weken met een gemiddelde van 5 tot 10 uur per week in de eerste weken. Daarna neemt de intensiteit af. Op het einde van uw multidisciplinair revalidatietraject krijgt u nog een nazorg na 3 maanden. Hierin kijken we na of uw kwaliteit van leven blijvend is toegenomen.

Contacteer ons na een verwijzing van de huisarts

Heeft u last van chronische pijn en wilt u een multidisciplinair revalidatietraject? Vraag dan een verwijzing aan uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. Voor het volgen van een revalidatiebehandeling aan onze kliniek is namelijk altijd een verwijzing nodig. Heeft u nog vragen over de verschillende aspecten van een behandeling bij Ortius? Neem eenvoudig contact op via onze website.