• Op jouw situatie gericht
  • Persoonlijke doelen centraal
  • Nauwe samenwerking

‘Hoe kan men het beste omgaan met chronische pijnklachten?’ Dat is iets wat veel mensen die last hebben van chronische pijn zich afvragen. Na menig bezoek aan de huisarts, fysiotherapeut en gespecialiseerd arts komt u tot de conclusie dat uw pijnklachten chronisch zijn. Het omgaan met deze chronische pijnklachten kan heel wat problemen opleveren, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Bij Ortius hebben we onszelf gespecialiseerd in chronische klachten. Het is ons doel om mensen met chronische klachten hiermee te helpen omgaan en weer goed te laten functioneren in de maatschappij.

Zorgvuldige behandeling van uw chronische pijnklachten bij Ortius

Uw chronische klachten worden bij Ortius behandeld door middel van een persoonlijk revalidatieprogramma. Onze revalidatiearts, fysiotherapeut en psycholoog bekijken samen uw klachten. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Behandelingen duren doorgaans 12 weken en zijn erop gericht om u binnen 8 weken weer maatschappelijk te laten functioneren en te helpen omgaan met de chronische pijn.

Zijn onze behandelingen iets voor u?

Bent u benieuwd naar de hulp die Ortius u kan bieden bij uw chronische pijnklachten? Neem dan eens contact met ons op via het formulier op onze website. Wij vertellen u graag meer over wat u precies van ons en onze behandelingen kunt verwachten.