“Een bijzondere groep mensen, allemaal anders maar met hetzelfde doel voor ogen. Het heeft me zoveel dingen gebracht die ik totaal niet had verwacht. Ik heb levenslessen mee gekregen die sommige mensen pas heel laat of misschien helemaal nooit mogen leren. Dank daarvoor! Ik heb er heel veel baat bij gehad en wens dit iedereen toe. Ortius, bedankt!”

Anoniem
AnoniemOrtius Heerenveen

“Heel erg bedankt voor alle goede begeleiding, zorg en deskundigheid. Kortom voor het hele traject!”

Lizet
LizetOrtius Utrecht
“Door mijn lichamelijke klachten, die ik al jaren heb, werd uiteindelijk na een onderzoek bij de reumatoloog de diagnose fibromyalgie gegeven.
Via een kennis en de bedrijfsarts kwam ik bij Ortius terecht. Na een paar gesprekken en de goedkeuring van mijn zorgverzekeraar ben ik in april begonnen aan het traject van twee keer acht weken.
Het is een geestelijk en lichamelijk intensief programma. Ik zit nu in de zevende week en ik zie al goede vooruitgang.
De pijn kunnen ze niet verminderen. Ze leren mij er anders mee om te gaan en mijn grenzen beter aan te geven. Ik heb een paar keer per week fitness, aangepast op mijn klachten, en het gaat al een stukje beter. We zijn er nog niet, en heb nog 10 weken te gaan, maar ben erg blij met de professionele en lieve begeleiding van het personeel van Ortius.”
A.S Houweling
A.S HouwelingOrtius Voorburg

 In een bosrijk gebied, direct gelegen aan de rivier de Swalm ligt Ortius Swalmen. Het revalidatietraject dat ik hier heb doorlopen heeft me enorm verrijkt. Een vriendelijk en kundig team van psychologen en fysiotherapeuten onder leiding van een zeer bekwame en empathische revalidatiearts zorgt ervoor dat je de juiste persoonlijke behandeling krijgt. Samen met de behandelaars bepaal je de weg om je vooraf aangegeven doelen te behalen. Tussentijds kun je, indien nodig, je doelen aanpassen. Er is een goed onderling contact tussen de behandelaars, zodat zij voortdurend op de hoogte zijn van je voortgang. Binnen heerst er een zeer huiselijke, gemoedelijke sfeer in de gezellige wachtruimte, er is een ruime sportzaal met airconditioning en er is een lift. Buiten is het goed toeven op de bankjes aan de Swalm of in het bos. Dit alles zorgt ervoor dat je heel relaxed kunt werken aan je herstel. Het traject heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Dit was niet mijn eerste traject maar wel veruit het beste. Een prettige bijkomstigheid was de planning die je 2 keer vooraf kreeg, telkens voor 8 weken. Ortius Swalmen, bedankt voor alles wat ik heb mogen leren. 

A.L.Ortius Swalmen